dimecres, 3 de setembre del 2008

Un altre diumenge arrencant tiretes de plàstic vermelles...


Un diumenge més, els Panxacontents, o millor dit DOS dels Panxacontents: la Mar i en Roger, varen fer una altre caminadeta per la Vall, per vigilar-la i que tot estigui al seu lloc. Hi van anar sols perquè tothom tenia excusa: en Jordi que es trobava malament (ressaca?), l'Eudald perquè tenia sopar a Barcelona (a Bailén 22?), la Gemma dinant a Núria (a can rots? ecs!), en Llevi desaparegut en combat (tant jugar al pc...), en David que si plourà (doncs no va ploure...bé sí, quatre gotetes).
Indecisos pel temps es van decidir a fer la conegudíssima, però no per això menyspreable, Sant Cristòfol-Roques Blanques-Sant Antoni. La veritat es que la Mar la va voler fer perquè encara havia d'arrencar les senyals de plàstic vermelles que quedaven. Ja no en queda cap, son totes,totes, dins la motxilla d'en Roger...
De moment no hi ha proves gràfiques de la caminada, les fotos és van fer en un mòbil i estem a l'espera que en David les passi per e-mail.

Roger

Au, ja hi ha la foto. Merci David.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ZARZAPARRILLA.
Arbusto de la famíla de las Liliáceas, con tallos delgados, volubles de uno a dos metros de largo y espinosos, hojas pecioladas, alternas, ásperas, con muchos nervios, acorazonadas y persistentes, flores verdosas en racimos axilares, fruto en bayas globosas como el guisante y raíces fibrosas y casi cilíndricas. Es común en Espanya. | 2. Cocimiento de la raíz de esa planta, que se usa mucho en medicina como sudorífico y depurativo. | 3. Bebida refrescante preparada con esta planta.

O sigui, que no són móres

MAR